Betöltés Betöltés...

Felhasználási feltételek

Az PontApro.hu hirdetési portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden természetes magánszemélynek vagy közületnek, cégnek, továbbiakban 'Hirdetőnek', hogy ingyenes formában feladjon hirdetéseket. Az PontApro.hu Szerkesztőség mint Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést.
A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség! A hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához. A hirdetés feladásával való bejegyzésével automatikusan, kötelező érvénnyel elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Az PontApro.hu szolgáltatásait Felhasználó a saját felelősségére használja.
Az PontApro.hu megjelenítésére, működésére és fenntartására vonatkozó műszaki, grafikai és egyéb megoldások, az PontApro.hu által használt logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések a hatályos jogszabályok keretei között jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden jog az PontApro.hu-t és üzemeltetőjét illeti.
Az PontApro.hu által szolgáltatott tartalmak kizárólag a vonatkozó jogszabályi keretek között használhatók fel. Tilos ezen tartalmak bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolása, átvétele, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele illetve minden egyéb, az PontApro.hu által nyújtott szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges cselekményeken túlmutató felhasználás az PontApro.hu kifejezett, írásbeli hozzájárulása nélkül.
A szabályzat el nem olvasása nem mentesít a felelősség alól!

Hirdetés feladás feltétele:
Tilos mások számára zavaró, erotikus, zavart keltő hirdetést feladni. A közizlésnek nem megfelő hirdetések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző hirdetések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott hirdetések feladása nem megengedett - azonnal töröljük. Az PontApro.hu üzemeltetője a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy hirdetését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! Az apróhirdetést feladó 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.
2011.10.10.


Kategóriák

pontApró.hu - Ingyenes Apróhirdetések © 2011 - v1.0b | 0ms